Veilingschema benzinestations 2024

Volgorde waarin de huurrechten van benzinestations langs rijkswegen op 11 september 2024 worden geveild.

Ronde 1 De huurrechten van één locatie van een benzinestation langs een rijksweg.

1. Locatie ‘Hooglanderveen’ (1)

Gelegen aan de westzijde van de rijksweg A28 ter hoogte van hectometerpaal 29.2 Li te Hooglanderveen in de gemeente Amersfoort (provincie Utrecht).

Ronde 2 De huurrechten van acht locaties van benzinestations langs rijkswegen.

Op 27 augustus 2024 is de volgorde, waarin de huurrechten van Ronde 2 worden geveild door loting bepaald. Op deze acht locaties zijn de wettelijke overgangsbepalingen niet van toepassing.

2. Locatie ‘Wouwse Tol’ (9)

Gelegen aan de noordzijde van de rijksweg A58 ter hoogte van hectometerpaal 101.5 Re te Bergen op Zoom in de gemeente Bergen op Zoom (provincie Noord-Brabant).

3. Locatie ‘Hondsiep’ (5)

Gelegen aan de oostzijde van de rijksweg A73 ter hoogte van hectometerpaal 83.7 Re te Haps in de gemeente Land van Cuijk (provincie Noord-Brabant).

4. Locatie ‘Hellevliet’ (4)

Gelegen aan de noordzijde van de rijksweg A12 ter hoogte van hectometerpaal 51.3 Li te Harmelen in de gemeente Woerden (provincie Utrecht).

5. Locatie ‘Panjerd’ (7)

Gelegen aan de noordzijde van de rijksweg A28 ter hoogte van hectometerpaal 127.3 Li te Veeningen in de gemeente De Wolden (provincie Drenthe).

6. Locatie ‘Knorrestein’ (6)

Gelegen aan de noordzijde van de rijksweg A12 ter hoogte van hectometerpaal 10.8 Li te Zoetermeer in de gemeente Zoetermeer (provincie Zuid-Holland).

7. Locatie ‘De Watering’ (3)

Gelegen aan de westzijde van de rijksweg A8 ter hoogte van hectometerpaal 3.6 Li te Oostzaan in de gemeente Oostzaan (provincie Noord-Holland).

8. Locatie ‘Tolnegen’ (8)

Gelegen aan de noordzijde van de rijksweg A1 ter hoogte van hectometerpaal 62.1 Li te Stroe in de gemeente Barneveld (provincie Gelderland).

9. Locatie ‘Bornheim’ (2)

Gelegen aan de oostzijde van de rijksweg A28 ter hoogte van hectometerpaal 80.1 Re te Wezep in de gemeente Oldebroek (provincie Gelderland).

NB Het getal tussen haakjes betreft het biedboeknummer